17 február 2010

Frau Lehrerin ich melde die Klasse ist zum Unterricht bereit. Heute ist Mittwoch, der siebzehnte Februar, zweitausendzehn. Und ich habe meine Hausaufgabe vergessen. Bitte mir entschuldigen, Frau Lehrerin, bitte mir nur ein mal vergeben...

A hülyegyerek jelentkezik most a február közepéből. A hülyegyereket bármire meg lehet kérni, bármire rá lehet venni, bármibe bele lehet erőszakolni. A hülyegyerek soha nem akadékoskodik. A hülyegyerek néz a kis karikás szemeivel és az összenőtt szemöldökével a semmibe, a maga sajátosan fókuszálatlan tekintetével. Túl nagy a pupillája, az a baj. Azért nem lát messzire. Azért nem lát közelre sem. Egyedül a csodálatos, telt ajkaiban hisz, de azok mostanában kicserepesednek. Rájött egyébként az okára: az a kurva borotvahab. Tuti van benne timsó, mert nem meglágyítja a bőrt, hanem dehidratálja, ettől az összehúzódik. Lehet a zsilett mach 3 szírízzel borotválkozni, de csak óvatosan, mert ha nem vigyázol a saját fürdőszobádban, odajön a tájgör vudz vagy a féderer és képesek lesznek egy jól irányított golflabdával vagy egy teniszlabdával kibaszni a kezedből a borotvádat. Azt a borotvát, amit két hónappal korábban egy zsír ugyanolyan zsilett reklámban még a saját előre borotvált tükörsima arcbőrükön korcsolyáztattak nagy vigyorogva, miközben a mögöttük álló barátnőik a kulcscsontjuk közötti intim résben matattak kéjesen az ujjaikkal. A hülyegyerek képes hajnali 4-kor is megborotválkozni, mert tudja, ha indulás előtt teszi, az nagyjából olyan hatást eredményez látványban és irritációban, mintha a saját arcát metélné körül. A véres konklúzió eddig mindig az volt: aludni kell rá egyet.
De a hülyegyerek nem a borotválkozásról akart beszélni. No puede decir ningún interesente sobre el tema de afeitarse. Arról akart beszélni, hogyha elhagyják, hogyha a lelkét roskadozva viszi, csendesen és váratlanul átöleli őt a.
A hülyegyerek erre keresi a választ. A hülyegyerek keresi-kutatja, repül gallyról gallyra, de leszarja őt magasról a Varjú Varga Pál. A hülyegyerek válságban van, mégha indie projektjének 6. számát már csak az öccse hiányzó basszusgitárja akadályozza az elkészülésben. A férfi klimax nem kifejezés. Ha a férfiaknak még ciklusaik is lennének, a hülyegyerek esetében óránként kezdődne egy új. A hülyegyerek kezébe vesz valahonnan egy tampont, de nem tud gyönyörködni a tekergő bordázatban, mert a spirál sehogysem követi a Fibonacci-ív alakját, nem úgy, mint a Nautilus belauensis csigaháza.
A hülyegyerek meg is van fázva, lehet, hogy begyulladt a tobozmirigye is, és amiatt hallucinál folyamatosan. A szobája minden négyzetcentiméterébe beleivódott a szétfröcsögtetett eukaliptusz olaj, kezd már meghülyülni tőle. Pedig szereti az eukaliptusz illatát, mint egy kis koala, majszolgatna valami eukaliptusz ízűt egésznap. Sőt, ha olyanja van, egy kiskanál Dr. Theiss-féle lándzsás-útifüves szirupért bármire képes volna.
Most viszont a hülyegyerek feláll és jelent a tanárnéninek. Hiányzik-e valaki. Nein, es fählt niemand. A hülyegyerek is itt van. Ő az, akire mindig lehet számítani.

4 megjegyzés:

Annácska írta...

bakker gondolkoztam, mikor hangzott ma el a szádból a tampon szó. aztán meglett. látod milyen jófej vagyok, nem választottam ki azt a sablont.

mr chocolate írta...

én remélem, utólag te sem bántad meg hogy mást választottál:)

Annácska írta...

ó nem, az is tök cuki lesz majd, ha megszerkesztem kicsit :) tudod, mint én :P

mr chocolate írta...

főleg a szupi kis gadzsetektől leszek majd bezsongva! abból kérek szépen sokat...