23 május 2009

Blackstar HT-5

Egy fekete csillag tűnt fel az égen és a pancsoló farizeusok csupa libabőrösek lettek. A világ másik oldalán az aztékok szimplán azt hitték, hogy napfogyatkozás van, úgyhogy még száz rabszolgát feláldoztak élve a tollaskígyó istennek. A fekete csillag lassan mindenhol láthatóvá vált, ahogy a Föld beleszarósan fordult egyet a tengelye körül. Valamennyi égövben egy rövid időre teljesen felborult a bejáratott mikroklíma, a kígyók saját magukra tekeredtek, a napórák össze-vissza vertek, a pingvinek repülni próbáltak, a gazella nekiment fejletlen agancsaival a fűben döglő gepárdnak. Három napkeleti bölcs elindult eközben Betlehem felé, mert a közhiedelemmel ellentétben a csillag, amit követtek, nem sárgán maszatos hullócsillag volt, ahogy a legmodernebb német képes bibliákban ábrázolják (ahol egyébként Jézus is szőke és kékszemű), hanem fekete volt, és suhanása az égen csengő-bongó. Thálész és Püthagorasz fordultak egyet a sírjukban, mert azért a fekete csillagot ők sem tudták volna előre megjósolni, hiába a geometria ezerrel, mert azért ez mégis más volt. A három napkeleti bölcs csak hümmögött magában, hogy ejha, azért ez az ő saját csillagászaikon is kifogott, ehhez képest a Kába kő egy rossz vicc lehetett annak idején, nemhogy az irídium-dús meteorit, ami meg kipusztította a dínókat.
A fekete csillag látható volt 7 álló héten keresztül. Minden elsötétült és hideg volt, az emberek mégsem kergültek meg, mert szívük tele volt egészséges felhanngal. Az állatvilág, na, hát az megkergült, de 7 hét múlva lassan minden rendeződött. A 7 bő hét burjánzó termékenysége megkettőzte arra az évre a termékeny félhold átlagtermelését, minden férfinak 5 magömlése volt egy nap és a családok szépen szaporodtak. Az asszonyok libidója soha nem látott intenzitással szökött föl, az emberek inkább ki sem mozdultak otthonaikból, miközben a fekete csillag ragyogott az égen, s minden más csillag ragyogását elnyomta. A hajósok, akik közben kint voltak a vizen, főleg azok, akik már Héraklész oszlopain is túljutottak, pl. a derék főniciaiak, hogyha nem kapcsoltak idejében, bizony bús végük lett. Ám akik ügyesen a fekete csillag felé tájoltak, azok például Amerikába is átjutottak, így dobogott először „európai“ láb a később egy olasz fickóról elnevezett kontinensen, a vikingek ugyanis jól időzítettek.
A fekete csillagot azóta sokan a Teremtés újrabútolásaként interpretálják, egy időleges szervizelési periódusnak, naná, akkor jött le a Jézus a földre. A fekete csillag beleégett az emberiség tobozmirigyébe is, így ha majd eljön az antikrisztus is, mindenki rögtön felismeri, hogy éppen mi is zajlik. A fekete csillag adta az emberiségnek a pí-t, az aranymetszés és a Fibonacci számsort. A fekete csillag adta az emberiségnek a pentaton skálát is. Sok minden mást is adhatott volna, de ez sem kevés.
Amikor az ember felnéz az égre, talál olykor csillagtalan foltokat, melyek nem szmog vagy ilyesmi miatt vannak, hanem mert valószínűleg valamelyikben annak idején ott tűnt fel a csillag. Nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, de minden bizonnyal a Föld és a Jupiter közötti réges régi bolygót is a feketecsillag térítette el a pályájáról, hogy aztán egy üstökössel találkozva darabjaira robbanjon, így biztosítva egy moderált elipszist a Földnek, megfelelő klímával, keringési idővel és fénnyel.
Igen sok mindent köszönhetünk a fekete csillagnak. Szerintem mindenki mondjon köszönetet érte.

Nincsenek megjegyzések: